Welk moment mogen wij met jou delen?

Liefs, Anouk & EsmΓ©e

Over ons

Wie zijn de fotografen achter studio samsam?

Als je op zoek bent naar een creatieve fotograaf die verbinding legt, speciale momenten weet vast te leggen Γ©n een goed gevoel voor styling weet te behouden; dan wordt het misschien tijd dat wij kennis maken! Wij zijn Anouk & EsmΓ©e - de drijvende kracht achter Studio samsam.

Verwacht je een kindje of ben je net bevallen? Wil je graag een mooi portret van jezelf, je kind of van bijvoorbeeld een familielid om in huis op te hangen? Of staat er een bruiloft op de planning? Wat je hier ook heeft gebracht, wij willen graag jouw oprechte momenten vastleggen voor een blijvende herinnering.

"Wij zijn makers van blijvende herinneringen!"

Fotograaf

Anouk Rijkenberg

Ik ben al ruim 10+ jaar grafisch vormgever en fotograaf en continu bezig met beeld, kleur en sfeer. Sinds de geboorte van mijn dochter ZoΓ« in 2017 (en ondertussen ook mijn dochter Nine in 2020) is mijn voorliefde voor het fotograferen van zwangerschappen, newborn en portretten nog meer gegroeid. Na een vriendschap van vele jaren met EsmΓ©e en dezelfde liefde voor fotografie is het idee rondom Studio samsam ontstaan.

Fotograaf

EsmΓ©e Glas

Fotograferen is al heel lang mijn passie. Ik maakte altijd al veel foto’s van kinderen (van vrienden) en hierdoor is het idee ontstaan om in 2017 van mijn hobby mijn werk te maken. Dit is de beste beslissing ooit geweest! Ik kan al mijn creativiteit, energie en gevoel kwijt in het fotograferen en dit zie je dan ook terug in mijn werk!