over ons

Wie zijn de fotografen achter Studio samsam?

Lees meer over onze fotografiestijl en wat je van ons kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar een creatieve fotograaf die verbinding legt, speciale momenten weet vast te leggen én een goed gevoel voor styling weet te behouden; dan wordt het misschien tijd dat wij kennis maken! Wij zijn Anouk & Esmée - de drijvende kracht achter Studio samsam.

Fotograaf

Anouk Rijkenberg

Ik ben al ruim 10+ jaar grafisch vormgever en fotograaf en continu bezig met beeld, kleur en sfeer.Sinds de geboorte van mijn dochter Zoë in 2017 (en ondertussen ook mijn dochter Nine in 2020) is mijn voorliefde voor het fotograferen van zwangerschappen, newborn en portretten nog meer gegroeid.Na een vriendschap van vele jaren met Esmée en dezelfde liefde voor fotografie is het idee rondom Studio samsam ontstaan.

Fotograaf

Esmée Glas

Fotograferen is al heel lang mijn passie. Ik maakte altijd al veel foto’s van kinderen (van vrienden) en hierdoor is het idee ontstaan om in 2017 van mijn hobby mijn werk te maken. Dit is de beste beslissing ooit geweest! Ik kan al mijn creativiteit, energie en gevoel kwijt in het fotograferen en dit zie je dan ook terug in mijn werk!

Anouk & Esmée

"Het vastleggen en delen
van de mooiste momenten in je leven
voor een blijvende herinnering"

Zwangerschaps fotoshoot van Jenny binnen door Studio samsam in Wormer, Wormerland, Zaanstad

Zwangerschap

Bekijk portfolio

Portretten

bekijk portfolio
Reportage fotoshoot Studio samsam van Maxime bedrijf Morrison en Jules, Event & Projectmanagement in Wormer, Wormerland, Zaanstad

Reportage

bekijk portfolio