Sfeervolle trouwfotografie

Het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven doen wij met veel liefde

Een dag vol liefde, geluk, spanning en ontlading; wij leggen alle details van jullie trouwdag vast in een prachtige reportage. Fotografie van de ceremonie en jullie samen? Foto’s van het feest in de avond? Een hele dag aanwezig of slechts een paar uur? De bruiloft vullen wij geheel in naar jullie wens.

Eerste contact

Nadat jullie bij ons een aanvraag hebben gedaan, nemen wij contact op om de datum in optie te zetten. Kort daarna volgt een contactmoment om de eerste wensen en het programma (zover al bekend) van de bruiloft door te spreken zodat we jullie een passende offerte kunnen bieden.

Na akkoord van de offerte plannen we in aanloop van de bruiloft een nieuwe afspraak in om jullie volledige wensen en de details door te spreken.

Werkwijze

Wij fotograferen jullie bruiloft door alle mooie momenten te pakken, zonder daarbij iets te verstoren. Dat jullie en de gasten op jullie gemak zijn, is voor ons het allerbelangrijkste.

Tijdens jullie (eventuele) fotoshoot helpen we met poseren, maar op alle andere momenten van de dag houden we alles lekker spontaan.

Wij fotograferen een bruiloft altijd samen.

Trouwalbum

Een trouwalbum is een prachtige manier om de meest kostbare herinneringen van jullie bijzondere dag voor altijd vast te leggen. Natuurlijk ontvangen jullie bij ons de nabewerkte foto’s digitaal, maar een bruiloft is niet compleet zonder professioneel trouwalbum. Waarom? De albums die wij creΓ«ren kun je niet zomaar zelf maken. Wij werken met luxe materialen en leveren top kwaliteit flat-lay pagina’s.

Inbegrepen is een verrassingsalbum. Dit fotoalbum heeft een formaat van 20x20cm en telt 40 professioneel opgemaakte pagina's. De materialen van de kaft e.d. worden door ons gekozen, passend bij jullie bruiloft.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te upgraden naar een luxe fotoalbum. Dit album bevat de door jullie geselecteerde foto's in een groter formaat met 60 pagina's. De omslag is van linnen, velvet of kunstleer, inclusief embossing (waarbij jullie namen of initialen in de omslag worden gedrukt). Uiteraard hebben jullie de vrijheid om achteraf keuzes te maken, het aantal pagina's en de bewaar box (tegen een meerprijs).

We creΓ«ren het album op basis van de meest favoriete foto's en geven jullie vervolgens de gelegenheid om eventuele wijzigingen aan te brengen in het ontwerp. Daarnaast kunnen er materialen gekozen worden voor de omslag en de afwerking van het album. De albums worden met de hand gemaakt in het atelier in Thessaloniki, Griekenland.

Brochure

Wil jij onze trouwbrochure ontvangen met nog meer foto's en alle informatie? Stuur een email naar info@studiosamsam.nl en we sturen het op.