Sfeervolle trouwfotografie

Het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven doen wij met veel liefde

Een dag vol liefde, geluk, spanning en ontlading; wij leggen alle details van jullie trouwdag vast in een prachtige reportage. Fotografie van de ceremonie en jullie samen? Foto’s van het feest in de avond? Een hele dag aanwezig of slechts een paar uur? De bruiloft vullen wij geheel in naar jullie wens.

Eerste contact

Nadat jullie bij ons een aanvraag hebben gedaan, nemen wij contact op om de datum in optie te zetten. Kort daarna volgt een contactmoment om de eerste wensen en het programma (zover al bekend) van de bruiloft door te spreken zodat we jullie een passende offerte kunnen bieden.

Na akkoord van de offerte plannen we in aanloop van de bruiloft een nieuwe afspraak in om jullie volledige wensen en de details door te spreken.

Werkwijze

Wij fotograferen jullie bruiloft door alle mooie momenten te pakken, zonder daarbij iets te verstoren. Dat jullie en de gasten op jullie gemak zijn, is voor ons het allerbelangrijkste.

Tijdens jullie (eventuele) fotoshoot helpen we met poseren, maar op alle andere momenten van de dag houden we alles lekker spontaan.

Wij fotograferen een bruiloft altijd samen.

Trouwalbum

Een trouwalbum is een prachtige manier om jullie herinneringen en mooiste momenten van de dag blijvend vast te leggen. Natuurlijk krijgen jullie bij ons de nabewerkte foto’s digitaal, maar een bruiloft is niet compleet zonder professioneel trouwalbum. Waarom? De albums die wij creΓ«ren kun je niet zomaar zelf maken. Wij werken met luxe materialen (denk aan linnen, kunstleer, leder) en topkwaliteit flat-lay pagina’s.

Inbegrepen is een verrassingsalbum; een (kleiner) album van 20x20cm met 40 pagina's die wij speciaal voor jullie opmaken.
Een luxer album behoort ook tot de mogelijkheden. Bij dit album kiezen jullie zelf jullie favoriete foto's Γ©n de materialen voor de omslag. Dit album heeft een standaard formaat van 25x35cm met 60 pagina's en een embossing (diepere druk in omslag) van bijvoorbeeld jullie initialen. Echt leder, meer pagina's, een ander formaat en/of hoes/box e.d. zijn tegen een meerprijs.

De albums worden met de hand gemaakt in een atelier in Thessaloniki, Griekenland.

IMG_8846_jpg 2

Brochure

Wil jij onze trouwbrochure ontvangen met nog meer foto's en alle informatie? Stuur een email naar info@studiosamsam.nl en we sturen het op.